Agu

 

#EVERYDAYRIDING

Fietsen zit in ons bloed. We zijn er fysiek en mentaal aan verknocht en sinds onze jeugd vormt de fiets een belangrijk deel van ons dagelijks leven. Dat is de reden waarom we, door middel van een uitgebreide lijn kleding en accessoires, alle fietsers de middelen willen bieden om het hele jaar door te genieten op het zadel. Op elke afstand, in alle condities, over alle wegen en op elke fiets.

Het aanbod van AGU is verdeeld in 4 kenmerkende collecties, waar elke veeleisende renner iets van zijn of haar gading zal vinden. Of je nu op zoek bent naar een essentiƫle basisuitrusting voor een aantrekkelijke prijs, of een eigenzinnige outfit die uitblinkt in finesse en stijl, in ieder geval kunnen wij je voorzien van de juiste producten. Van een tijdloos, modern shirt met een knipoog naar een rijk verleden tot het allerbeste compromisloze racepak voor de professionals, bij AGU vind je het.

Daarnaast brengen we onze expertise uit het profpeloton nu ook naar de stadse omgeving met een geavanceerde en zeer functionele lijn regenkleding, compleet met een breed aanbod tassen voor dagelijks gebruik. Hiermee garanderen we iedere fietser de vrijheid om het beste uit hun fiets te halen, elke dag weer.

Geen zorgen over je uitrusting.
Geen afleiding.
In elke weertype.
Gewoon fietsen.
Het hele jaar door.
365 dagen.
#everdayriding