Craft

  

Craft is van origine een Zweeds merk wat is begonnen met functionele thermokleding. Door de jaren heen is het assortiment flink uitgebreid met Craft kleding voor onder andere hardlopen, fietsen, skiën en schaatsen. Door dezelfde tijdsperiode is de kleding ook steeds beter geworden, door het gebruik van nieuwe materialen en moderne technieken. Dat heeft ertoe geleid dat Craft tegenwoordig een vooraanstaand merk is op het gebied  van functionele sportkleding en onderkleding.
Craft kleding wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor kun jij sporten in elke omstandigheid, de sportkleding blijft optimaal zijn werk doen.

Craft sportkleding

Craft heeft een zeer ruim assortiment aan sportkleding voor talloze sporten. De voornaamste zomercollecties bestaan uit fietskleding, hardloopkleding en fitnesskleding. Ga je verder kijken naar de wat koudere seizoenen, dan kom je uit bij Craft schaatskleding of wintersportkleding. Als we kijken naar fietskleding en hardloopkleding, dan is de collectie opgebouwd uit drie segmenten. Namelijk Active, Performance en Elite.

Craft Active Sportkleding
Deze collectie is geschikt voor beginners tot licht gevorderden. Sporters die regelmatig hun sport beoefenen en zoeken naar kwalitatieve sportkleding die uitstekende functionaliteit biedt voor een mooie prijs.

Craft Performance Sportkleding
Craft kleding uit de Performance Collection is geschikt voor serieuze sporters die vaak trainen. Sporters die intensief hun sport beoefenen en daarbij zoeken naar hoge kwaliteit sportkleding met zeer geavanceerde functionaliteiten. Deze collectie gaat een flinke stap verder ten opzichte van de Active collectie.

Craft Elite Sportkleding
De Tour de France. Een langdurige marathon voor professionals. De sportkleding die dergelijke atleten dragen is ook voor jou binnen handbereik. Craft Elite sportkleding is het topsegment van Craft en  staat bekend om super lichtgewicht materiaal, ongekende topfunctionaliteit, aerodynamische eigenschappen en uitstekende duurzaamheid. Craft Elite sportkleding is ontwikkeld in samenwerking met internationale toonaangevende atleten en kledingfabrikanten